Hoe kan ik toetscombinaties gebruiken?

Met deze toetscombinaties kunt u alle belangrijke handelingen uitvoeren zonder uw muis te gebruiken.

Dit zijn de belangrijkste:

Ctrl + pijl naar links: passen of checken/passen
Ctrl + pijl naar boven: checken of callen
Ctrl + pijl naar rechts: inzetten of verhogen
Ctrl + muiswiel: verandert de hoogte van uw inzet
U kunt zelfs acties van tevoren selecteren. Maar geen zorgen als u van gedachten verandert. Klik op de 'Esc'-knop voordat de actie plaatsvindt of kies een andere actie.

Als u dit wel ziet zitten om te spelen, of u wilt het gewoon eens proberen, schakel dan de toetscombinaties aan in 'Tafelvoorkeuren' en u kunt ze op al onze tafels gebruiken.