Wat gebeurt er als mijn verbinding verbroken wordt?

Als uw verbinding verbroken wordt tijdens een echt geld ring of cash game, dan wordt het geld van de tafel teruggestort op uw account. U kunt opnieuw plaatsnemen aan de tafel door te klikken op de tafel ID in de lobby. Als u een STT of multi-tafeltoernooi speelt, dan kunt u uitloggen en opnieuw inloggen om opnieuw plaats te nemen aan de tafel waar u speelde.

bwin Poker is er alles aan gelegen dat u in een comfortabele poker omgeving speelt waarvan u weet dat u beschermd bent wanneer u tijdens het spelen de verbinding met de server verliest. Mocht de verbinding vanaf uw kant verbroken worden - of dit nu gebeurde doordat de tijdslimiet was overschreden of bijvoorbeeld door een onderbreking van uw internetverbinding - dan zijn alle “All-in” inzetten verloren. De bwin Poker is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen die u in deze context kunt leiden. Alle spelers zijn daarom zelf verantwoordelijk voor de stabiliteit van hun Internetverbinding.

Voor ondersteuning kunt u contact opnemen met onze Klantenservice.